جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پیکر تراشی چیست ؟

پیکرتراشی دراصل بازسازی مجدد و ایجاد تناسب اندام است در پیکر تراشی چربی های ناحیه شکم و پهلو ویا گاهی اوقات ناحیه ران و بازوها توسط روشهای مختلف که مهمترین آن لیپوساکشن و در مرحله بعدی لیپوماتیک است خارج شده و پس از فراوری در ناحیه باسن تزریق می شود که از آن به عنوان پیکرتراشی و یا تزریق چربی باسن نام برده می شود،در اصل پیکر تراشی و تزریق چربی باسن معادل هم هستند.

آیا از ژل هم میشود برای بزرگسازی باسن استفاده کرد؟

من به این خاطر این سوال را اینجا مطرح کردم که در جستجوهای اینترنتی بصورت فراوان مشاهده می کنم که تزریق ژل به باسن جستجو می شود در جواب آن باید بگویم که خیر به هیچ وجه تزریق ژل برای بزرگسازی باسن مناسب نیست چون ژلهای قدیمی پاژ که غیر قابل جذب هستند با عوارض فراوانی همراه بود و کنار گذاشته شده اند و ژلهای جدید هیالورونیک اسید نیز برای بزرگسازی باسن مناسب نیستند چون هم بسیار گران تمام می شود و نیز بعد از 6 ماه تا یکسال کاملا جذب می شوند و باید تکرار شوند پس نتیجه می گیریم تزیق ژل به باسن در هیچ موردی کار برد ندارد.

برای بزرگ سازی باسن دو روش اصلی وجود دارد:
1- تعبیه پروتز باسن
2- تزریق چربی به باسن از بدن خود فرد

تعبیه پروتز باسن در کسانی کاربرد دارد که لاغر هستند و چربی اضافه در بدن خود جهت فراوری و تزریق مجدد به ناحیه باسن ندارند و در کل پروتز باسن با توجه به عوارضی که دارد مانند پروتز سینه جا نیافتاده است چون برای بزرگ کردن سینه در حال حاضر استاندارد طلایی تعبیه پروتز سینه می باشد و نتایج حاصل از آن بسیار عالی است ولی در مورد باسن تعبیه پروتز با توجه به عوارض شایعی که دارد

تزریق چربی به باسن می‌تواند دور کمر را کاهش داده و حجم باسن را افزایش دهد. این روش برای افرادی مناسب است که چربی موضعی در شکم و پهلوها دارند. با لیپوساکشن پهلوها و شکم، چربی اضافی از این نواحی جمع‌آوری شده و سپس به صورت تزریق در باسن قرار می‌گیرد. این روش می‌تواند به دست‌یابی اندام زیبا و تعادل‌بخش بین نسبت کمر و باسن کمک کند.

عوارض تزریق چربی باسن

در هر صورت برای هر عمل جراحی عوارضی وجود دارد ولی اگر این عمل توسط فرد با تجربه صورت گیرد عوارض تزریق چربی باسن به حداقل می رسد، عوارض تزریق چربی باسن معمولا در حجمهایی که بالای یک لیتر تزریق در هر باسن باشد بروز می کند و یا اگر لیپوساکشن شکم و پهلو بالای 5 لیتر باشد عوارض مشاهده می شود که ممکن بدن دچارکمبود مایع شود لذا بهتره بیمار بعد از عمل از الکترولیتهای ورزشی استفاده کند چون در تزریق چربی باسن از لیزر استفاده نمی شود چون لیزر سلولهای چربی را می کشد و تزریق آن بی فایده می شود. لذا برای جلوگیری از عفونت بهتره تزریق چربی در هر طرف باسن در حد یک لیتر و یا کمتر باشد، از عوارض نادر دیگر جمع شدن مایع در محل لیپوساکشن می باشد که ممکن است نیاز باشد پزشک توسط آسپیراسیون تخلیه نماید، اگر استفاده از لباس فشاری (گن) بعد از عمل بطور مناسب صورت گیرد احتمال تجمع مایع کاهش می یابد.

 

دستورات بعد از عمل تزریق چربی در باسن

تزریق چربی باسن معمولا بصورت سرپایی انجام می شود، نکته مهم اینست که بیمار برای 3 الی 4 روز پس از عمل مراقب توانا وعاقل در منزل داشته باشد، بهتره برای راحتی بیمار24 ساعت سوند ادراری دشته باشد و آنتی بیوتیک مناسب برای دوره بعد از عمل تجویز شود.

فعالیت بیمار برای 1 تا 2 هفته بعد از عمل باید کاملا محدود شود فرد باید بر روی شکم بخوابد ولی اجازه راه رفتن از عصر روز عمل باید تشویق شود، اجازه نشستن جز برای قضای حاجت داده نمی شود. 

لباس فشاری (گن) که بلافاصله پس از عمل پوشیده می شود باید بین 4 الی 5روز بعد از عمل در بدن بماند و خارج نشود، بیمار باید تا دو هفته کاملا تحت نظر پزشک باشد تا از نظر بروز عفونت چک شود و خود بیمار هم باید باسن خود را از نظر وجود نقاط قرمز که ممکنه علایم عفونت باشند چک کند، بعد از دو هفته اجازه نشستن به مدت 10 الی 15 دقیقه به بیمار داده می شود.لباس فشاری تا 12 هفته بعد از عمل پوشیده می شود و بعد از 6 هفته اجازه فعالیت سبک به بیمار داده می شود 12 هفته بعد از عمل بیمار می تواند فعالیت غیر محدود و شدید ورزشی داشته باشد، در تزریق چربی ناحیه باسن فرد باید تا 6 ماه تزریق عضلانی نداشته باشد.